sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Saartje SENIOR!! SOS!!
 
 
Naam Saartje SENIOR!! SOS!!
Rasgroep IN BEMIDDELING!!
Ras EK
Leeftijd 30 April 2006
Geslacht Poes, gesteriliseerd
Kleur Marmer
 
Saartje is een poes van bijna 12 jaar oud. Ze is een echte buitenkat, maar ze is tegelijkertijd ook een kat die graag aandacht krijgt en vraagt. Een echte knuffelpoes die ook graag op de schoot komt liggen. Het is een lief beest en ook wel een allemansvriendje genoemd. De baasjes zijn een tijdje geleden helaas naar een flat moeten verhuizen. In het begin leek het goed te gaan al was ze wel vaak onrustig. Ze deed haar behoefte wel gewoon op de kattenbak maar als ze de kans had dan had de bloemenbak op balkon haar voorkeur. Het afgelopen jaar werd het steeds erger met haar gedrag. Het begon met poepen op balkon maar dan gewoon op het beton. Een extra bak met zand op balkon leek in het begin te werken maar al snel deed ze het weer gewoon op het beton. Daarna begon ze in huis ook op steeds meer plekken haar behoefte te doen. Op de bedden en vloerkleed in slaapkamer, de keuken en ook in de huiskamer op het tapijt. Op een slaapkamer waar de balkondeur voor haar openstaat ligt er een afdekzeil op bed. Ze loopt vaak onrustig rond en miauwt veel en wilt steeds naar binnen en dan weer naar buiten. Hier is dus echt een onmogelijke situatie ontstaan en haar leefruimte is dus zeer beperkt nu. Maar de baasjes hebben geen keuze meer. Zij zoeken nu dus echt een ander baasje voor haar waar ze haar aandacht krijgt en lekker naar buiten kan. Saartje heeft medicatie voor haar schildkleur welke €46,- voor 120 tabletjes kosten. Saartje krijgt er 2 per dag. Dus gemiddeld genomen doe je 2 maanden met de tabletten. Heb je een fijne plek voor Saartje?? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar: info@smakterheide.nl
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten ja
  - Kan bij honden onbekend
  - Kan bij kleine kinderen onbekend
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan in een flat nee
  - Wil graag naar buiten ja
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. ja
     
Print > Saartje SENIOR!! SOS!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl