sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Truus 13402
 
 
 
Naam Truus 13402
Rasgroep BOERDERIJPOES
Ras EK
Leeftijd 07 Juni 2015
Geslacht Poes, gesteriliseerd
Kleur Cypers
 
Truus is met pijn in het hart terug gekomen in de omgang. Truus komt oorspronkelijk als kitten bij ons vandaan en kwam toendertijd uit Helenaveen. Truus is door het verhuizen ineens erg veranderd. Ze heeft altijd een wat apart karakter gehad maar goed leefbaar samen met haar baasjes. Na verhuizing, waarbij ze juist meer ruimte en vrijheid kreeg werd ze ineens een echte buitenpoes die in mindere mate gecharmeerd werd van haar baasjes. Na een aantal incidentjes is er besloten om een nieuwe plek voor haar te zoeken. We gaan dan nu ook aan de slag om een boerderij voor haar te zoeken. Wie heeft er een fijne plek voor Truus?? Heb je interesse in Truus?? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op!!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten ja
  - Kan bij honden onbekend
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen onbekend
  - Kan in een flat nee
  - Wil graag naar buiten ja
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. ja
     
Print > Truus 13402
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl