sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
Bentley NIEUW!!
 
 
 
Naam Bentley NIEUW!!
Ras Amerikaanse Stafford
Leeftijd 29 Juli 2011
Geslacht Teef
Kleur Blue fawn met wit
 
Bentley is een volslanke teef, ze is achter gelaten in een woning. Via de chip konden wij haar naam en geboortedatum achterhalen. Helaas waren de overige gegevens niet meer in gebruik. Heel veel weten we dus niet van Bentley. Bentley is een energieke mensgerichte hond. Ze heeft graag aandacht en luistert goed op de speelweide. Gezien haar postuur vermoedde we dat ze gesteriliseerd is nadat ze ooit pups gehad heeft. Maar 100% zeker weten doen we dit niet. Bentley word niet geplaatst icm met andere huisdieren en/of (kleine)kinderen. Bentley houd niet van andere honden maar is hierin wel goed te sturen. Ze werkt graag voor haar baasje en zal ze dan bij correctie negeren. We zoeken liefhebbers van het ras, die weten hoe ze ermee om moeten gaan. Dan is Bentley zeker een leuke hond! Heb je interesse in Bentley?? Heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en voldoende ruimte en aandacht? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op!!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden nee
  - Kan bij katten nee
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen onbekend
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn ja
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn nee
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench onbekend
  - Kan in een kennel ja
  - Kan los lopen nee
  - Kan alleen aangelijnd wandelen ja
     
Print > Bentley NIEUW!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl