sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Daantje JONGE POES!!
 
 
Naam Daantje JONGE POES!!
Ras EK
Leeftijd 28 Maart 2019
Geslacht Poes, gesteriliseerd
Kleur Grijscypers met wit
 
Daantje is een actieve Europese Korthaar poes . Zij verbleef samen met een oudere kat van 1,5 jaar oud. Ze werd in huis gehaald zodat de oudere kat meer aandacht zou krijgen, maar helaas moet de oudere kat er niet al te veel van hebben en gaat haar vaker uit de weg. Daantje heeft eerder haar territorium aangeven door te sproeien, waarschijnlijk is het beter om haar niet bij andere katten te plaatsen. Op advies van de dierenarts moet zij vanaf 6 maanden gesteriliseerd worden. Verder doet ze haar behoeftes gewoon op de kattenbak. Zij is 2x gevaccineerd, ontvlooien en ontwormen is ook gebeurd. Haar karakter: Daantje is een lieve, speelse kat! Komt naar je toe gelopen en zo af en toe bij je liggen. Ik gun haar het liefst meer bewegingsruimte aangezien zij erg actief is en natuurlijk een liefdevol onderkomen waar ze volop aandacht krijgt.
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten ja
  - Kan bij honden onbekend
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan in een flat nee
  - Wil graag naar buiten ja
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. ja
     
Print > Daantje JONGE POES!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl