sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
Bella NIEUW!!
 
 
 
Naam Bella NIEUW!!
Rasgroep ACHTERGELATEN HONDENSPEELVELD!!
Ras Herdermix
Leeftijd ± 1,5 jaar
Geslacht Teef
Kleur Roodbruin met witte borst
 
Bella werd achtergelaten op het hondenspeelveld Helmusweg in Blerick. Bella is gechipt maar niet aangemeld. Toen Bella in de opvang kwam, werd het al snel duidelijk dat ze weinig opvoeding en sturing gehad heeft. Bella is gebaad bij een consequente, duidelijke en vooral eerlijke leider. Bella is in de opvang dat ook veranderd in een baasgerichte, goed luisterende hond die graag wilt werken met de baas. Het is een actieve gedreven hond in de omgang. Ze is wisselend met andere honden, Bella word niet geplaatst met kleine huisdieren -en kleine kinderen. Bella zal zeker waken op een eigen terrein. Ze is geen geschikte hond voor midden in een woonwijk. We zoeken een plek voor haar met voldoende ruimte rondom huis. En voldoende tijd om met haar aan de slag te gaan. Dit vind ze erg prettig! Heb je interesse in Bella?? Neem vrijblijvend eens contact met ons op!!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden ja
  - Kan bij katten onbekend
  - Kan bij kleine kinderen onbekend
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn onbekend
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn nee
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench onbekend
  - Kan in een kennel ja
  - Kan los lopen ja
  - Kan alleen aangelijnd wandelen nee
     
Print > Bella NIEUW!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl