sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Moosje IN BEMIDDELING!!
 
 
 
Naam Moosje IN BEMIDDELING!!
Ras Munchkin
Leeftijd Februari 2017
Geslacht Poes
Kleur Cypers met rood
 
Moosje is een Munchkin poes, een Munchkin kat is bekend om zijn dwerggroei. Door een natuurlijke genmutatie blijven de pootjes kort en lijkt de kat nouja, op een worstkatje…! Moosje is eigenlijk alles wat je in een kat zou zoeken, ze is lief, aanhankelijk, sociaal en vind alles en iedereen leuk! Het is dan ook met veel pijn in het hart dat er voor haar een nieuwe plek gezocht word, Moosje heeft namelijk een probleem met haar zindelijkheid, al het mogelijke is hiervoor gedaan en geprobeerd. Van dierenartsen tot gedragstherapeuten, echter mag niks baten. Moosje is inmiddels pleegmoeder van een aantal kittens en dit vind ze heerlijk. Toch word Moosje alleen gesteriliseerd geplaatst om te voorkomen dat ze als fokpoes word gebruikt. We zoeken voor Moosje eigenlijk een zorgboederij, zorginstelling etc waar ze heel veel liefde kan geven en mag ontvangen. Waar ze voldoende (buiten) ruimte krijgt of een eigen ren. Moosje word alleen geplaatst bij het juiste adres. Heb je interesse in Moosje? Stuur dan een mail naar info@smakterheide.nl
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten ja
  - Kan bij honden ja
  - Kan bij kleine kinderen ja
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan in een flat nee
  - Wil graag naar buiten onbekend
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. ja
     
Print > Moosje IN BEMIDDELING!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl