sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
MILLEY NIEUW!!
 
 
Naam MILLEY NIEUW!!
Ras Mechelse Herder
Leeftijd 26 Oktober 2017
Geslacht Teef
Kleur Bruin
 
Milley is een Mechelse herder teef van bijna 2,5 jaar oud. Milley heeft in korte periode 2 baasjes gehad, ze is herplaatst door een rangorde probleem en wegens het niet klikken vanuit de andere hond. Leukste kenmerk? Milley is een vrije hond in de omgang naar mensen, Milley vind het heerlijk om mee naar buiten te gaan, Milley is wisselend naar soortgenoten, met voorkeur een stabiele reu. Wat is haar favoriete bezigheid? Milley is graag buiten op de speelweides, en speelt graag met balletjes maar is hierbij niet gedreven. Heeft ze minpuntjes? Milley is opzoek naar een consequentie doch eerlijke baas, Milley heeft mooie grote oren, die ze alleen nog dient te gaan gebruiken. Ze ziet nu nog in veel dingen een spelletje en bepaald zelf wanneer ze zin heeft om haar taak uit te voeren! Milley kan niet geplaatst worden bij vee, hier gaat ze achteraan. Hierdoor plaatsen we haar niet bij kleine kinderen. Wat voor baas zoeken jullie? We zijn opzoek naar een fijne plek met voldoende tijd,ruimte en ervaring met het ras. We verwachten dat Milley zeker zal gaan waken. Een cursus zou Milley zeker niet misstaan, Milley is geen geschikte hond voor in een woonwijk, maar een plek voor achteraf zou ideaal voor haar zijn! Gaat jou hart sneller kloppen van deze spontane hond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op !!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden ja
  - Kan bij katten onbekend
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn ja
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn nee
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench onbekend
  - Kan in een kennel ja
  - Kan los lopen ja
  - Kan alleen aangelijnd wandelen nee
     
Print > MILLEY NIEUW!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl