sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
ANDOR NIEUW!!
 
 
 
Naam ANDOR NIEUW!!
Ras Mechelse Herder
Leeftijd 05 December 2017
Geslacht Reu, gecastreerd
Kleur Bruin zwart dek
 
Andor is een Mechelse herder reu van net 2jaar oud. Er werd afstand gedaan door het overlijden van zijn geliefde baasje! Leukste kenmerk? Andor een sociale,baasgerichte hond in de omgang, hij is eenkennig en heeft daardoor de tijd nodig om te wennen aan de nieuwe situatie, nu hij eenmaal gewend raakt komt hij steeds meer los naar de vaste verzorgers! Wat is zijn favoriete bezigheid? Andor is graag in het bij zijn van zijn baasje. Heeft hij minpuntjes? Andor is eenkennig, hij is dus bij de eerste kennismaking niet zomaar snel te benaderen, hij laat duidelijk zien dat hij hier angstig van word, en zal uiteindelijk uithalen als zijn grenzen niet geaccepteerd worden. Wat voor baas zoeken jullie? Andor zou een super lieve hond zijn voor een alleenstaande of echtpaar zonder kinderen, die hem de kans en tijd geven om te wennen aan zijn eigen tempo. Andor zal zich dan ontplooien tot een ware vriend, die zal waken voor zijn baasje, maar geen allemansvriend zal worden! Gaat jou hart sneller kloppen van deze baasgerichte hond?? Neem dan vrijblijvend contact met ons op !!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden ja
  - Kan bij katten nee
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen onbekend
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn onbekend
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn onbekend
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench ja
  - Kan in een kennel onbekend
  - Kan los lopen onbekend
  - Kan alleen aangelijnd wandelen ja
     
Print > ANDOR NIEUW!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 [ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl