sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Pinky punk, nu rakker en baer nu speedy zijn de dikste maatjes
     
  Naam Mariet vd water 
  Plaats Herkenbosch
     
    Deze reactie is geplaats op 05-12-2019.
  
 
   
     
  Reactie Deze dame genaamd Mies is op 13-11 7 jaar geworden :)
     
  Naam Brechtje 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 18-11-2019.
  
 
   
     
  Reactie
Beste Coen en Trudy,

Ongeveer afgelopen maart zijn wij bij jullie geweest om twee katten te adopteren. Toen wij ons huis in Arcen (rode dijk 15) kochten kregen we daar Devil bij. Devil heeft ons een paar maanden vergezeld op de 'boerderij' en dat vonden wij erg gezellig. In februari is Devil echter verdwenen en niet meer terug gekomen.

Het gemis viel ons zwaarder als verwacht en dus hebben we toen een poes en een kater bij jullie geadopteerd, Gonzo gaat nu als Zwaegelke (een erg passende naam is gebleken) door het leven en Keesje luistert nu naar de naam Kahuna (al reageert ze beter wanneer je tegen haar miauwt).

Zwaegelke had het al vrij snel naar zijn zin bij ons en zit geregeld bij de achterdeur te wachten tot hij een kans ziet om naar binnen te glippen. Binnen een paar dagen konden we hem al aaien en ook oppakken en knuffelen laat hij goed toe. Van honden is hij nog steeds niet bang en in de zomer lag hij ook wel eens tussen de kippen te zonnen.

Kahuna heeft iets langer de tijd nodig gehad om hier te wennen. In het begin was ze erg schrikkerig en bang als je in te buurt kwam. Aaien heeft er lang niet ingezeten en we waren haar ook wel eens een tijdje 'kwijt'. Maar schijnbaar hebben we toch haar vertrouwen gewonnen want sinds ongeveer 1,5 maand kunnen we ook Kahuna lekker aaien. Als je miauwt komt ze naar je toe en gaat ze gezellig het gesprek aan.

Ook onderling kunnen de twee het goed met elkaar vinden. Nu het weer wat kouder wordt liggen ze vaak samen op een stoel of kussentje.

Wij willen jullie hartelijk danken voor de begeleiding in het adoptieproces en wilde jullie nog even op de hoogte brengen van hoe het ze nu af gaat.

Met vriendelijke groeten,Jimmy en Dianne
     
  Naam jimmy en Dianne 
  Plaats wellerlooi
     
    Deze reactie is geplaats op 16-11-2019.
  
 
  Reactie Met Freddie gaat het super, hij went zich goed en voelde zich al meteen thuis.
     
  Naam H Doesborgh 
  Plaats Steijl
     
    Deze reactie is geplaats op 03-11-2019.
  
 
   
     
  Reactie Foto van onze lieve
Binkie. Fam. Smeets
     
  Naam Fam. Smeets 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 21-10-2019.
  
 

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl