sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Een berichte van Binky onze nieuwe buur hondje.
In het begin had hij een beetje last van verlatingsangst.
Maar het gaat iedere dag beter.
     
  Naam Gielen buren 
  Plaats Egchel
     
    Deze reactie is geplaats op 10-10-2019.
  
 
  Reactie Nadat mijn liefste Loetje in februari op pad is gegaan, werd de hoop wat minder, nu... Na een maandenlange zoektocht werd ik bericht dat Loetje er toch nog zou zijn, dankzij de ontzettend lieve en goede zorgen van Amivedi en Smakterheide heb ik Loetje weer lekker mee naar huis kunnen nemen. De melders wil ik bij deze ook ontzettend bedanken, woorden schieten te kort!
Mijn pupke stond op de site als Heike....
Dit geeft de mens weer moed dat er nog goede mensen bestaan!!!
Heel veel liefs van een buitenzinnig blije poezenmama
     
  Naam Debbie Stolzenbach  
  Plaats Maasbree
     
    Deze reactie is geplaats op 06-10-2019.
  
 
   
     
  Reactie Even een berichtje van remy.
Het gaat heel erg goed met ons kleine vriendje. En we willen vandaag ook nog iedereen hele fijne dierendag wensen
     
  Naam Bianca 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 04-10-2019.
  
 
   
     
  Reactie Op 24 augustus hebben wij bij jullie een kitten, nu Sam genoemd, gehaald. Na wat boze blikken van onze andere kater wordt er nu volop samen gespeeld. Sam is heel aanhankelijk en speels. Heerlijk !!
     
  Naam Marianne 
  Plaats Lottum
     
    Deze reactie is geplaats op 27-09-2019.
  
 
  Reactie Daan en Sanne in Deventer, bijna alweer een jaar is onze Rava nu jullie hond, hoe gaat t met haar, er zijn nog vaak momenten dat wij haar missen, we zouden t op prijs stellen iets over haar te horen maar niks verplicht
vandemortel23@gmail.com
     
  Naam Peter en Truus 
  Plaats Asten
     
    Deze reactie is geplaats op 18-09-2019.
  
 

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl