sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Vandaag ben ik alweer 10 jaar geworden
paar weken later mocht ik verhuizen baasje blij 😀
Met mijn medisch rugzakje wat ik mee draag gaat het gelukkig nog steeds goed
Hoop dat het met mijn broertjes en zusjes ook allemaal goed gaat


Gr Anja en dj
     
  Naam Anja 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 10-07-2020.
  
 
  Reactie Lieve mensen van Smakterheide,
Wij willen jullie even laten weten dat het supergoed gaat met Nouschka(Zola).Ze is speels, lief, erg aanhankelijk maar luistert ook goed vooral als ze honger heeft.Ze zoekt ons gezelschap op desnoods maakt ze de deur open.Dank zij jullie inzet en lieve zorg hebben wij een superkat gekregen waar we hopelijk nog lang van kunnen genieten.
Bert en Fini
     
  Naam Goofers 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 07-07-2020.
  
 
  Reactie Wij hebben nu sinds maart 2020 Penny,zij is annhanglijk en zij wil altijd bij ons om te knuffelen,wij zijn heel blij met haar
     
  Naam John 
  Plaats van Bavel
     
    Deze reactie is geplaats op 05-07-2020.
  
 
   
     
  Reactie Op 31 augustus 2019 hebben wij Kayla opgehaald. Zij is nu ruim 1 jaar. Buiten is het is een pittige tante en binnen de allerliefste. We zijn stapelgek op haar.
     
  Naam Margit Blokhuis  
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 02-07-2020.
  
 
   
     
  Reactie Vandaag is Tessa 1 jaar geworden, wij hebben haar als puppy van 10 weken op 27 augustus 2019 opgehaald
     
  Naam Lyda Ruitenburg 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 11-06-2020.
  
 

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl