sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Intussen al weer wat weken geleden hebben wij onze vier jaar oude energieke maar lieve labrador Bčr naar Smakterheide gebracht. Al snel werden we gebeld dat een gezin hem kwam ophalen om hem een nieuw thuis te geven. Wat waren we blij dat te horen!
Vrijwel dagelijks kijken we even op deze site om te kijken of er al een berichtje over Bčr staat, maar tot nu toe helaas nog niet. Als de mensen die hem een nieuw thuis hebben gegeven dit lezen zouden we het erg leuk vinden om te horen hoe het met hem gaat. :)
     
  Naam Fam. Coninx 
  Plaats Eijsden
     
    Deze reactie is geplaats op 23-09-2018.
  
 
   
     
  Reactie Gisteren hebben wij Nol mogen ophalen.....na een lange auto rit waar Nol geen enkel probleem mee had omdat hij de hele weg geslapen heeft!!! Zijn wij veilig aangekomen eenmaal binnen was het voor Nol snel bekeken ik ga,sta,lig en snurk waar de kinderen zijn.....na de laatste uitlaat ronde was het tijd om naar bed te gaan......waar wij in de veronderstelling waren dat Nol in de bench sliep dacht Nol zeg daar heel anders over hij lag als eerste pontificaal bij Danny op bed te slapen😎.....wij hebben met enige verbazing gekeken!!!! Na de nacht was het voor Nol een drukke ochtend eerst het ene kind naar school,zelf plassen en het andere kind weg brengen naar school.....wat een gezelligheid heb je gewoon een hele berg van die kleine mensjes bij elkaar!!!! Eenmaal thuis was het tijd om te eten en bij te komen...lekker even slapen wat het is toch best een verandering. Straks gaan we naar zo iets dat ze strand noemen Nol kwispeld......Wij hebben een droomstart groetjes Nol,Danny,Levi en personeel 🤣
     
  Naam Amber 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 21-09-2018.
  
 
  Reactie Gisteren is onze Engelse Bulldog na 1,5 week verblijf in het asiel geadopteerd. Wat zijn wij ontzettend blij dat er zo snel een gezin is geweest dat ons hondje wilt opnemen. Hopelijk gaat alles goed en vind Nol snel zijn plekje daar!
Mocht het desbetreffende gezin dit lezen; wij zouden het leuk vinden om nog eens een berichtje te krijgen over hoe het gaat.
     
  Naam Hijke Pubben 
  Plaats Bering
     
    Deze reactie is geplaats op 21-09-2018.
  
 
  Reactie Toby gisteren meegenomen, na 3 weken wachten.
Toen hij binnenkwam ging hij eerst snel onder de bank maar niet lang erna ging hij de boel verkennen en voelt hij zich al super snel beter in zijn nieuwe omgeving.
Wat een geweldige, lieve kater, wat ben ik blij dat ik hem bij jullie gevonden heb!
     
  Naam Ingrid 
  Plaats Wijchen
     
    Deze reactie is geplaats op 20-09-2018.
  
 
   
     
  Reactie Op de voorgrond Cleo ,nu 2 maanden bij ons en ze is echt een lieverd! Op de achtergrond Blackey , al een paar jaar geleden bij jullie gehaald, een lot uit de loterij ! Dus 2 succesvollle plaatsingen vanuit jullie mooie asiel.
     
  Naam Margo 
  Plaats Boxmeer
     
    Deze reactie is geplaats op 17-09-2018.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl