sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Hallo Coen en trudy,wilde even laten weten dat het wooly goed gaat,hij is heel lief,en wij zijn er ook heel erg blj mee.
     
  Naam jolanda 
  Plaats lomm
     
    Deze reactie is geplaats op 18-03-2018.
  
 
   
     
  Reactie Hoi medewerkers van de Smakterheide.

Het gaat geweldig goed met Paddy (hij heet nu Morris)

Hij is helemaal gewend en hij is dikke maatjes met onze kinderen en andere kat. Het is een echte schootkat en een knuffelkont.
Het liefst ligt hij de hele dag bij ons.
     
  Naam Fam.Smits 
  Plaats Cuijk
     
    Deze reactie is geplaats op 13-03-2018.
  
 
   
     
  Reactie Lieve mensen van smakterheide.
We willen jullie heel erg bedanken dat jullie Luna zo goed hebben verzorgd en dat jullie een nieuw baasje voor haar hebben gevonden.
We hebben veel traantjes gelaten de afgelopen dagen maar nu we weten dat ze een lief nieuw baasje heeft zijn we weer blij!
Ik hoop dat haar nieuwe baasje ons eens wil laten weten hoe het met Luna gaat. Daarom zet ik mijn email adres er even bij ( rodeogirlelisa@hotmail.com)

Mvg Elisa
     
  Naam Elisa 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 05-03-2018.
  
 
   
     
  Reactie Hallo, met Abby (nu heet ze Mittens) gaat het heel goed. Een erg lief knuffelpoes. Wij zijn allemaal verliefd op haar en ze vind het heel fijn bij ons. Ze komt gezellig op de bank zitten maar haar favoriete slaapplek de laatste dagen is een kartonnen doosje op de grond bij haar krabpaal :)
     
  Naam Jeroen Kleeven 
  Plaats Horst
     
    Deze reactie is geplaats op 01-03-2018.
  
 
   
     
  Reactie Deze Lotharinger familie met Vlaamse reus kwam onder trieste omstandigheden bij jullie binnen in de opvang. Na een moeilijke start maken ze het inmiddels uitstekend!
     
  Naam Janssen 
  Plaats Castenray
     
    Deze reactie is geplaats op 22-02-2018.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl