sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Hoi hoi.
Oktober 2017 hebben wij Sterre bij jullie gehaald. Ze is hier nu helemaal op haar plek. Ze hoort echt bij het gezin en ik zou haar voor geen goud meer willen missen. Mijn man en ik zijn werkelijk dol op ons knuffel poesje. Super bedankt voor de bemiddeling en een kopje van Sterre. Gr Peggy en Marc Keijsers
     
  Naam Peggy Keijsers 
  Plaats Horst
     
    Deze reactie is geplaats op 22-04-2018.
  
 
   
     
  Reactie Hier even een berichtje van Panter (nu Sammy). Ik ben alweer een jaar bij mijn baasjes en het bevalt me uitstekend ! De hele dag door spelen met de andere poezen en heerlijk in mijn mandje slapen. Groetjes van Panter
     
  Naam Eugenie 
  Plaats Wanssum
     
    Deze reactie is geplaats op 20-04-2018.
  
 
   
     
  Reactie Met onze lieve Moos gaat het prima ! Wat zijn wij blij met hem !
     
  Naam Anna en Eva 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 13-04-2018.
  
 
   
     
  Reactie Hallo,

Ik wilde jullie even laten weten dat het heel erg goed gaat met Cheetos!
Ze heeft (nog)niet lelijk gedaan, ze is hyperactief en erg aanhankelijk. We zijn erg blij met haar, en ik denk zij ook wel met ons :-)
     
  Naam Jytte 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 13-04-2018.
  
 
  Reactie Sinds 1 maart ben ik het baasje van Saar(mechelse herder). Ik ben erg blij met Saar. Ze doet het fantastisch. Saar is lief, zacht, warm en voelt zich helemaal thuis. Ik heb een hondenbenche gekregen, waar ze zelf in gaat liggen als ze moe is. Ook heeft ze een eigen kussen, daar ligt ze ’s avond op en kijkt dan samen met mij televisie. Ze luistert goed, is niet meer zo bang en begint soms te blaffen. Ik neem Autorijden is geen probleem voor haar. Ze vindt het fijn om in de natuur te wandelen. Na het maken van de afrastering, kan ze binnenkort bij mij buiten volop rennen.

     
  Naam Wies Cox 
  Plaats Meerlo
     
    Deze reactie is geplaats op 04-04-2018.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl