sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo, Ik heb een aantal weken geleden Peppa bij julie gehaald. Ze heeft even moeten wennen aan alle nieuwe geluiden en aan het nieuwe baasje. Nu is ze goed gewend. Het is een superlief dier. Ik kan en wil haar echt niet meer missen!
     
  Naam anoniem 
  Plaats anoniem
     
    Deze reactie is geplaats op 26-08-2018.
  
 
  Reactie Hallo lieve mensen van op de smakterheide wij hebben zo,n twee weken geleden een kitten bij jullie gehaald wij zijn zo blij met dit geweldige diertje geeft ons veel vreugde Bailey voelt zich helemaal thuis dank jullie wel
     
  Naam P.kelderman 
  Plaats Hoensbroek
  Website
     
    Deze reactie is geplaats op 08-08-2018.
  
 
   
     
  Reactie Beste mensen van Smakterheide, inmiddels hebben we bordercollie Joy (zo heette ze al) een half jaar geleden bij jullie opgehaald. Wat een geweldige, lieve hond. Wij zijn erg blij met haar. Ze is heel gehoorzaam en kan inmiddels goed loslopen en houdt ons goed in de gaten. Ze doet alles voor eten en zo kunnen we haar nog wat leren! Met vriendelijke groet, Marjolijn en fam.
     
  Naam M.van de Woestijne 
  Plaats Almere
     
    Deze reactie is geplaats op 29-07-2018.
  
 
   
     
  Reactie Hallo mensen van Smakterheide, hier even een miauw van Gina. Maandag 25 juni ben ik opgehaald door vrouwtje , kleine vrouwtje en mijn peettante Gabby Otten om bij Simba te gaan wonen.Ik wil jullie effe laten weten dat ik dus ECHT niet meer terugkom. De eerste dagen had ik het best wel moeilijk. Durfde niet te eten en drinken. Mij peettante Gabby heeft me hier overheen geholpen. Het bevalt me hier prima. Het gaat ook heel goed tussen Simba en mij. Ik blijf dus lekker in Maasbree. Veel liefs van Gina en Simba en ook van ons vrouwtje en baasje natuurlijk.
     
  Naam Annemie Beurskens 
  Plaats Maasbree
     
    Deze reactie is geplaats op 07-07-2018.
  
 
   
     
  Reactie Eind 2010 kwam ik binnen op Smakterheide, ik was z’n 6 maanden oud en achtergelaten op de hei in tegelen. De eerste week van januari 2011 ben ik verhuisd naar mijn nieuwe baasjes. Nu alweer 7,5 jaar geleden!

Een harige knuffel van Knoet!
     
  Naam J.Janssen 
  Plaats Castenray
     
    Deze reactie is geplaats op 07-07-2018.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl