sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Twee weken geleden hebben we Bella opgehaald. Ze was ontzettend bang maar heeft nu haar draai gevonden. Het is een schat van een hond en wij zijn erg blij met haar.
     
  Naam Fam Janssen 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 19-10-2018.
  
 
  Reactie Wij hebben een aantal weken geleden kater Mexx geadopteerd en we zijn echt ontzettend blij met hem. Hij geniet van de vrijheid bij ons buiten maar is daarnaast erg aanhankelijk. Voor ons de perfecte match.
     
  Naam Sacha Graat 
  Plaats Beugen
     
    Deze reactie is geplaats op 27-09-2018.
  
 
   
     
  Reactie Hallo,

Op 29 december 2017 heb ik Muts uit het asiel meegenomen. Ze voelde zich meteen thuis.
Soms wil ze nog wel eens uithalen maar dat doen al mijn katten.
Sinds enige tijd heb ik er een kitten bij en met haar kan ze het uitstekend vinden.
Vanmorgen liepen ze als gekken achter elkaar aan.
Vorige week was ze ontsnapt omdat de poort van mijn tuin open gewaaid was maar na een rondgang om het huizenblok, liet ze zich toch weer binnen praten.
Nu zit ze voortdurend voor de deur om buiten gelaten te worden.
Ik stuur wat foto's van haar mee.

Groeten,

Ine Josten
     
  Naam Ine Josten 
  Plaats Venray
  Website
     
    Deze reactie is geplaats op 25-09-2018.
  
 
  Reactie Hallo mensen, wij hebben enkele dagen geleden de poes Truus gehaald
Truus heet nu Mieske, en springt op schoot en kneedt dan lekker met haar pootjes op de been. Onze pluisje en Mieske blazen nog naar elkaar, maar dat moet wennen.
     
  Naam Fam. Geurts 
  Plaats Koningslust
     
    Deze reactie is geplaats op 24-09-2018.
  
 
  Reactie Intussen al weer wat weken geleden hebben wij onze vier jaar oude energieke maar lieve labrador Bčr naar Smakterheide gebracht. Al snel werden we gebeld dat een gezin hem kwam ophalen om hem een nieuw thuis te geven. Wat waren we blij dat te horen!
Vrijwel dagelijks kijken we even op deze site om te kijken of er al een berichtje over Bčr staat, maar tot nu toe helaas nog niet. Als de mensen die hem een nieuw thuis hebben gegeven dit lezen zouden we het erg leuk vinden om te horen hoe het met hem gaat. :)
     
  Naam Fam. Coninx 
  Plaats Eijsden
     
    Deze reactie is geplaats op 23-09-2018.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 [ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl