sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Bijna 2 maanden geleden heb ik met pijn in mijn hart Chester, het Jack-Russeltje van mijn overleden broer, naar Smakterheide moeten brengen. Ik kon hem helaas zelf niet in huis nemen.Gelukkig heeft Chester heel snel al een nieuw baasje gevonden. Ik denk nog dagelijks aan Chester, mijn kleine
     
  Naam Ingrid Peeters 
  Plaats Baarlo
  Website
     
    Deze reactie is geplaats op 17-06-2019.
  
 
  Reactie Onze lieve Buddy hebben we op 13-11 naar de pinscherhemel moeten begeleiden. Hij was ernstig dement en fysiek op. We missen hem zo.
     
  Naam Fred & Dula Ploenes-Entius 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 16-06-2019.
  
 
  Reactie Hoi allemaal,

Freddie (jullie kennen hem als Bliksem) is nu al een tijdje bij ons en we kunnen al niet meer zonder hem. Hij is het liefste en leukste hondje die ik ooit gezien heb. Hij loopt heel goed aan de lijn en zijn favoriete plekje om te wandelen is het bos. Een van onze katten is hartstikke dol op hem, de ander vindt hem nog een beetje een vreemde vogel. Hij ontmoet veel hondjes en hij kan altijd leuk met ze spelen.
Hartstikke bedankt voor alle hulp voor het vinden van onze Freddie!

Groetjes,
Willeke
     
  Naam Willeke 
  Plaats Baarlo
     
    Deze reactie is geplaats op 13-06-2019.
  
 
  Reactie Goedmorgen,

Dippie is nu bijna 1 maand bij mij en ik zou haar voor geen goud meer willen missen. Zij is heel lief ,luisterd goed en is graag en veel buiten maar ook binnen vermaakt ze zich goed.

Groetjes en een pootje van Dippie
     
  Naam Kitty 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 03-06-2019.
  
 
   
     
  Reactie 2 april hebben wij een knappe kater genaamd “bello” bij jullie gehaald. Inmiddels heet hij Manis en is hij dikke vriendjes geworden met onze andere kater!
     
  Naam Luka 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 18-05-2019.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl