sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Mr. Jingles, Twinkel en Oreo.. Twinkel is onze kleine doerak. Mr.Jingles de rust zelve en onze Oreo gaat van heel angstig naar heel vrij 😇. Maar het liefst liggen ze samen in een mandje..
     
  Naam Cindy en kids 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 21-12-2018.
  
 
  Reactie lieve mensen
nog heel veel dank voor weken geleden de silvester, ze doet het zo goed, 9 is de baas in huis en gromt wat af als ik naar bed ga)
ben er jullie zeer dankbaar voor,
de kaarten actie is van start....
wens jullie allemaal en vrijwilligers hele fijne feestdagen en een zeer voorspoedig 2019
groetjes van jeanny vaessen en silvester die nu marie heet uit horst
     
  Naam vaessen 
  Plaats horst zonder maas
     
    Deze reactie is geplaats op 20-12-2018.
  
 
  Reactie Hallo lieve mensen, Nol is nu al een tijdje bij ons en we hadden ons geen lievere en gezellige hond kunnen wensen dus vanuit het wassenaarse hele fijne dagen en een gezond en gelukkig 2019. Danny,Levi en Amber
     
  Naam Amber pasteuning 
  Plaats Wassenaar
     
    Deze reactie is geplaats op 18-12-2018.
  
 
   
     
  Reactie Sporky, Poeki en Sammy (toen Bing, Cooky en Panter)
     
  Naam Eugenie 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 09-12-2018.
  
 
  Reactie Drie van onze zwartjes die we bij jullie uit het asiel hebben gehaald. Links Sporky 13 jaar geleden, de anderen bijna 2 jaar geleden)
     
  Naam Eugenie 
  Plaats Wanssum
     
    Deze reactie is geplaats op 08-12-2018.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl