sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Na een bewuste zoektocht naar een hond uit het asiel, zagen we deze lieverd op de site van de smakterheide. Liefde op het eerste gezicht!
Een pijnlijk verhaal voor de vorige eigenaar, werd voor ons een lot uit de loterij. Heel raar eigenlijk.
Na een paar dagen is Teun gewend en is de liefste hond die je je wensen kan.
     
  Naam Familie Rovers 
  Plaats Beek en Donk
     
    Deze reactie is geplaats op 31-12-2019.
  
 
   
     
  Reactie Van Cheetos, een kerstgroet vanaf haar favoriete plekje (op schoot)
     
  Naam Jytte 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 24-12-2019.
  
 
   
     
  Reactie Begin september hebben wij Houdini geadopteerd. Een kleine ontsnapping sartiest. Eenmaal bij ons heeft ze het zichzelf 2 dagen heel moeilijk gemaakt door zich achter de plinten in de keuken te verstoppen. Ook is ze de eerste weken heel schrikachtig geweest.

Inmiddels is Houdini 5 maanden oud en 2x zo groot. Ze is heel nieuwsgierig en speels maar komt ook heerlijk bij je liggen. Vooral de band met onze oudste zoon en Houdini is zeer hecht en speciaal. Heel mooi om te zien omdat zijn vorige maatje onverwacht is overleden afgelopen zomer.

Houdini heeft haar plekje hier gevonden!
     
  Naam Sarina 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 11-12-2019.
  
 
   
     
  Reactie De eerste dagen vond Abeltje het allemaal maar doodeng. Na een klein weekje begon hij zich een beetje te laten zien. Nu, een dikke maand later lijkt hij zijn plek te hebben gevonden. Wat een heerlijke aanvankelijke toddel.
     
  Naam Constantijn, Daniëlle en Ilja 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 08-12-2019.
  
 
  Reactie Pinky punk, nu rakker en baer nu speedy zijn de dikste maatjes
     
  Naam Mariet vd water 
  Plaats Herkenbosch
     
    Deze reactie is geplaats op 05-12-2019.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl