sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Op 1-09-2007 hebben wij onze Panter bij jullie opgehaald. Hij heette toen Bruce en was ongeveer 8 maanden oud.

We zijn gebroken nu hij donderdagmiddag 30-01-2020 is overleden bij de dierenarts.

Morgen gaan we hem nog een keer knuffelen bij het crematorium in Uden.

We troosten ons dat het katertje wiens leven zo rot begon als zwerver en dan in een asiel, bij ons een heerlijk leven heeft gehad: knuffels, aandacht, tuin, bomen, eten.
Het doet ontzettend pijn dat hij er niet meer is.

Mocht ons hart weer open staan voor een nieuw katje, dan komen we zeker naar jullie.

Groet,

Raymond, Maroeska, Matthieu en Antoine Wiggers
     
  Naam Maroeska Wiggers-Kuijpers 
  Plaats Cuijk
     
    Deze reactie is geplaats op 01-02-2020.
  
 
   
     
  Reactie In september hebben wij een kitten gekocht bij jullie. Dit gaat erg goed met onze twee honden! Samen liggen ze elke avond gezellig op de bank
     
  Naam Shannah Maeghs 
  Plaats Munstergeleen
     
    Deze reactie is geplaats op 02-01-2020.
  
 
   
     
  Reactie Na een bewuste zoektocht naar een hond uit het asiel, zagen we deze lieverd op de site van de smakterheide. Liefde op het eerste gezicht!
Een pijnlijk verhaal voor de vorige eigenaar, werd voor ons een lot uit de loterij. Heel raar eigenlijk.
Na een paar dagen is Teun gewend en is de liefste hond die je je wensen kan.
     
  Naam Familie Rovers 
  Plaats Beek en Donk
     
    Deze reactie is geplaats op 31-12-2019.
  
 
   
     
  Reactie Van Cheetos, een kerstgroet vanaf haar favoriete plekje (op schoot)
     
  Naam Jytte 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 24-12-2019.
  
 
   
     
  Reactie Begin september hebben wij Houdini geadopteerd. Een kleine ontsnapping sartiest. Eenmaal bij ons heeft ze het zichzelf 2 dagen heel moeilijk gemaakt door zich achter de plinten in de keuken te verstoppen. Ook is ze de eerste weken heel schrikachtig geweest.

Inmiddels is Houdini 5 maanden oud en 2x zo groot. Ze is heel nieuwsgierig en speels maar komt ook heerlijk bij je liggen. Vooral de band met onze oudste zoon en Houdini is zeer hecht en speciaal. Heel mooi om te zien omdat zijn vorige maatje onverwacht is overleden afgelopen zomer.

Houdini heeft haar plekje hier gevonden!
     
  Naam Sarina 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 11-12-2019.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ MEDEDELINGEN IVM CORONA ]
MEDEDELINGEN IVM CORONA Vanmorgen zijn er enkele protocollen opgestart omtrent het corona virus binnen onze werkgebieden.Momenteel word er alléén gereden voor noodgevallen, dit betekend voor dieren welke directe hulp en/of zorg nodig hebben. Dus gewond en/of ziek zijn. Overige dieren kunt u zelf afgeven bij de hiervoor bestemde opvangadressen binnen de openingstijden of de hiervoor geldende richtlijnen van deze organisaties. Bijv. In een dropbox van de vogelopvang.Dieren welke aangetroffen worden zonder eigenaar, graag zoveel mogelijk zelf bemiddelen. Door ze bijv. op Facebook of buurtsapps aanmelden. Vaak zien we dat dieren binnen 2 uur weer retour eigenaar gaan.Er worden géén dieren aangenomen in woningen. De overdracht vind plaats op openbare gronden, met voldoende persoonlijke afstand en zonder hand-hand contact.Onze vrijwilligers nemen de hygiëne voorschriften in acht, met betrekking op ontsmetten van materialen en persoonlijke hygiëne.Ook is het niet meer mogelijk om goederen te doneren zoals gebruikte spullen handdoeken etc. Verder is een spontaan bezoek of op goed geluk komen kijken naar een hond of kat eveneens niet mogelijk. Wij werken tot nader bericht uitsluitend via de mail of telefoon voor het evt. plaatsen van een dier. Zou er een match kunnen zijn dan maken we een afspraak om gericht te komen kijken. Het brengen en ophalen van pensiondieren is gewoon mogelijk en we proberen om zo min mogelijk contact te hebben.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl