sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Op 4 april 2020 zijn wij trotse eigenaar geworden van Silas. We noemen hem Pieter-Jan. Oftewel Pieterke. De eerste 2 weken verbeef hij binnen en het was allemaal wennen. Vervolgens ondekte hij het kattenluikje en vind hij het buiten heerlijk. Maar binnen liggen doet hij ook heel graag. Kortom Pieterke heeft z'n plekje gevonden en heeft het prima naar z'n zin :)
     
  Naam Lianne van Heur 
  Plaats Beringe
     
    Deze reactie is geplaats op 24-05-2020.
  
 
   
     
  Reactie Alweer een jaar geleden heb ik Funs (toen nog Ollie) bij jullie opgehaald. Hij kwakkelde toen een beetje met zijn gezondheid. Dit verbeterde echter snel en hij is er met wat lichte schade aan zijn ogen helemaal bovenop gekomen. Hij laat zich hier zeker niet door beperken. Funs is een nieuwsgierige en sociale kater met een eigen willetje. Maar het liefst brengt hij zijn dagen luierend door. :)
     
  Naam Carola 
  Plaats Malden
     
    Deze reactie is geplaats op 17-04-2020.
  
 
   
     
  Reactie Eind januari hebben we Jax (Ruby) opgehaald en hij voelt zich al helemaal thuis bij ons!
     
  Naam Rianne Jacobs  
  Plaats Helden
     
    Deze reactie is geplaats op 25-03-2020.
  
 
  Reactie Sinds een maand woont Borka bij ons, de 13-jarige Labrador teef. Ze is heel goed gewend bij ons en gaat graag mee wandelen. Ondanks haar 13 jaar kan ze goed drie kwartier tot een uur mee lopen. Ze mag het grootste deel van de tijd loslopen en loopt dan door alle plassen die ze tegenkomt! Ze kan het goed vinden met onze andere hond en met de twee katten. We zijn blij dat Borka bij ons is en hopen nog een hele tijd plezier van haar te hebben.
     
  Naam Stella 
  Plaats Maasbree
     
    Deze reactie is geplaats op 11-03-2020.
  
 
   
     
  Reactie Hallo Coen en Trudy,
13 jaar geleden hebben wij Whithey opgehaald bij jullie een volledig witte kater van 9 maanden oud met een grijs vlekje tussen zijn oren, vandaag een dag voor zijn 13e verjaardag hebben wij hem moeten laten inslapen vanwege acute Hartproblemen, Hij was onze Super kater en wij zullen hem heel erg missen.
     
  Naam HJP. Beeren 
  Plaats Roermond
     
    Deze reactie is geplaats op 23-02-2020.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl