sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo
Voor 10 jaar heb ik Rocky bij jullie gevonden zij was lief een schatje zij was geboren de 3 juli 2010 overleden de 3 september 2020
Zij hád bronchitis heel Benouwdt
Ik moest haar inschlapen laten
Nu heeft ze rust
Wat zal ik haar missen
Kleine Rocky
Ze is in
     
  Naam Annette en Rocky  
  Plaats Blerick
     
    Deze reactie is geplaats op 17-09-2020.
  
 
   
     
  Reactie Op 9 maart 2020 heb ik Fiep (Nederlandse schapendoes) bij jullie opgehaald nadat hij bij zijn overleden baasje was gevonden. Hij was toen 13 jaar en 3 maanden. Het is een schat van een hond en hij geniet echt. Hij speelt graag en uiteraard gaat hij ook graag mee op wandelingen. Ook gaat het gelukkig top samen met mijn andere 11-jarige schapendoesje. Hopelijk mag jij nog een aantal jaartjes genieten!
     
  Naam Willy Klomp 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 06-09-2020.
  
 
   
     
  Reactie Vandaag is het alweer 12 jaar geleden dat Maartje vanuit het asiel hier kwam wonen.
Ze was een dumpertje,wat in haar leventje tot nu toe veel tekort gekomen was.
Inmiddels is ze alweer 14 jaar oud.
Begint een echt oud dametje te worden maar nog steed helemaal happy.
     
  Naam maartje 
  Plaats panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 05-09-2020.
  
 
  Reactie Voor 10 jaar heb ik Rocky bij jullie opgehaald zij was heel lief
Met grote verdriet moest ik Rocky gisteren de 3,9,2020 inschlapen latten
Zij heeft nu rust
Zij hád bronchitis
     
  Naam Annette bak 
  Plaats Blerick
     
    Deze reactie is geplaats op 04-09-2020.
  
 
   
     
  Reactie Een jaar geleden haalde we je uit het asiel, je had de naam Bliksem. Wij hebben je de naam Henk gegeven, kort krachtig en stoer. Lieve lieve Henk, je bent niet meer weg te denken bij ons. Je hoort erbij en gaat overal mee naar toe. Wat ben je een schatje en wat heb je een geduld met de kids. Officieel ben je 18 mei geboren. Maar wij vinden dit jouw verjaardag. Toen kwam je bij ons een nieuwe start voor ons allemaal.
     
  Naam mijke schonenberg  
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 27-08-2020.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl