sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hi
Jinx hebben we bij jullie opgehaald en heeft tijdelijk ergens anders gewoond. Maar woonde weer thuis
N paar weken geleden werd hij ziek , bleek Long en leverkanker te zijn.
6 april werd hij 9 jaar
11 april is hij overleden

Rust zacht prins Jinx
     
  Naam Christel van Toor 
  Plaats Wanssum
     
    Deze reactie is geplaats op 02-05-2019.
  
 
  Reactie Wij hebben de Boerenfox Tommy sinds 9 april. Wij zijn heel blij met hem, de informatie over Tommy was precies zoals hij is. Ik ga ca. 10 uur per week met hem wandelen. Door het vele wandelen is hij al behoorlijk slanker geworden.Hij knuffelt heel graag en is goed met kinderen. Als iemand schopt met een voetbal, vindt hij dat niet zo leuk. Hij is een lieverd, en wij hopen hem nog lang te kunnen hebben.
     
  Naam Louvet 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 24-04-2019.
  
 
  Reactie Bedankt voor de super lieve kitten Roosje ze wordt steeds vrijer. Met ons ander poesje is het de rangorde zoeken maar ze slapen bij elkaar, wassen elkaar en spelen. Soms jaagt de ander haar weg 😔 maar weet zeker dat het goed komt. Ze is Su per lief!
     
  Naam José Tiggelers  
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 16-04-2019.
  
 
   
     
  Reactie Vrijdagmiddag Floortje(Lotje) bij jullie opgehaald en het gaat goed met haar.
     
  Naam Marijke Andriessen 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 14-04-2019.
  
 
  Reactie Alweer een ruim half jaar geleden dat wij de moeilijke keuze hebben moeten maken om één van onze honden weg te doen, omdat ze niet meer samen konden. Wat fijn om te lezen dat onze Nol het goed heeft bij zijn nieuwe familie!
Mochten jullie nog eens een foto willen sturen: hijkepubben@hotmail.com
     
  Naam Hijke Pubben 
  Plaats Beringe
     
    Deze reactie is geplaats op 30-03-2019.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl