sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo hier met jip ik woon nu enkele weken in Reuver en wil even zeggen dat ik nooit meer terug kom naar jullie. Ik ben inmiddels al gewend en lig hier lekker op de bank. Het bevalt me hier goed!!
     
  Naam Smits  
  Plaats Reuver
     
    Deze reactie is geplaats op 15-02-2019.
  
 
   
     
  Reactie Daniya is nu een week bij ons en het gaat prima. Binnen is het een hele rustige hond en buiten is ze erg actief. Met onze andere hond Zorro klikt het goed. In het begin moest Daniya nog even wennen maar nu ze eenmaal gewend is en weet wat er waar te vinden is voelt ze zich helemaal thuis.
     
  Naam Theo Kock 
  Plaats Gennep
     
    Deze reactie is geplaats op 14-02-2019.
  
 
   
     
  Reactie Hallo lieve mensen
Keesje nu genaamd als Mila
Doet het erg goed..
S'avonds ligt ze lekker met ons tv te kijken
Ze heeft hier al veel vriendjes gemaakt
En ze wandelt graag
Elke nieuwe dag is ze weer heel vrolijk, blij, en speels,
We genieten zo van haar

Groetjes Mila,Romana,Jeromy
     
  Naam Romana 
  Plaats Reuver
  Website
     
    Deze reactie is geplaats op 17-01-2019.
  
 
   
     
  Reactie Lieve G-star oftewel G..

Hij is nu een klein maandje bij ons.
Het is een supertrouwe viervoeter, houd van eten en knuffelen.
Wij zijn blij dat hij bij ons mag zijn!

Hij ligt het liefst op de bank te snurken.. maar dan wel met een dekentje over zich heen.
Wandelen in het bos op zijn gemak vind hij dan ook altijd leuk.
Ik ben zo blij dat hij zich thuis voelt bij ons.


     
  Naam Kerkrade 
  Plaats Anoukje de Meij / G-star
     
    Deze reactie is geplaats op 04-01-2019.
  
 
   
     
  Reactie Mr. Jingles, Twinkel en Oreo.. Twinkel is onze kleine doerak. Mr.Jingles de rust zelve en onze Oreo gaat van heel angstig naar heel vrij 😇. Maar het liefst liggen ze samen in een mandje..
     
  Naam Cindy en kids 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 21-12-2018.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 [ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl