sitemap

Kinderfeestje
 

• Het programma start met drinken en een snoepje. We kijken samen een DVD “Een dagje in het dierenasiel”.
• Een rondleiding door het dierenasiel en -pension. De kinderen mogen tijdens de rondleiding nog met de poezen en katten knuffelen en ook nog de paarden voeren. Na de rondleiding drinken en snoepen we nog even wat.
• Een kleine boswandeling. Er wordt een grote en een kleine hond meegenomen. Tijdens de wandeling houden we even pauze, drinken we iets en eten we ook een zakje chips.
• Einde. Iedereen krijgt een herinnering mee van de leuke dag en de jarige krijgt een kadootje.
• Na afloop is er overigens ook nog een mogelijkheid om frietjes te blijven eten.

De mogelijke dagen en tijden zijn:
Woensdag
14.00u - 17.00u
Zaterdag
11.00u - 14.00u en 14.30u - 17.30u
Zondag
12.00u - 15.00u
De tijden voor andere dagen zijn op aanvraag.


De kosten van een kinderfeestje bedragen €75,- tot en met 10 personen, wanneer er meer dan 10 personen zijn komt er per persoon €5,- bij.
De kosten van de frietjes bedragen €5,- per persoon. Dit is incl. friet, snack, saus, drinken en een snoepje.
Dit programma is ook geschikt voor excursies. Tijden en prijzen op aanvraag.
Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Er dient altijd tenminste één volwassene mee te gaan als begeleiding tijdens een kinderfeestje.
De Directie stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan u of aan uw eigendommen en/of verlies van uw eigendommen tijdens uw verblijf van het kinderfeestje of een excursie.

Geďnteresseerd? Neem dan even contact op via mail: info@smakterheide.nl of bel naar 06-54285764.
 

 

 

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl