sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
Bearke NIEUW!
 
 
 
Naam Bearke NIEUW!
Rasgroep Molossers
Ras bordeaux dog kruising
Leeftijd 7 maanden (28-03-2021)
Geslacht Reu
Kleur Rood Zand kleur
 
Bearke is door gezinsomstandigheden bij ons binnen gekomen. Het is een leuke iets terughoudende hond.Bearke kan in een Bench in de nachturen en als hij even alleen moet zijn.Door zijn onzekerheid zal hij lang de tijd moeten krijgen om te wennen. Als hij onzeker is kan hij wel eens zijn lip optrekken en dan laten merken dat hij dat niet fijn vind.Maar als hij eenmaal gewent is dan is het een geweldige hond. Mede door zijn onzekerheid en zeer gehecht aan zijn baas na gewenning plaatsen wij Bearke niet in een jong gezin of in een woonwijk.
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden ja
  - Kan bij katten onbekend
  - Kan bij kleine kinderen onbekend
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn onbekend
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn nee
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench ja
  - Kan in een kennel onbekend
  - Kan los lopen ja
  - Kan alleen aangelijnd wandelen nee
     
Print > Bearke NIEUW!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl