sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Noes 15853
 
 
Naam Noes 15853
Ras Europese korthaar
Leeftijd ± 3 jaar
Geslacht Poes , gesteriliseerd
Kleur Rood met iets wit
 
Noes is een poes dat in de opvang is gekomen met haar pasgeboren kittens (08 april). Noes had maternale agressie maar accepteert nu ook andere mensen in de omgeving van haar kittens maar houdt alles scherp in de gaten. Noes is een actieve vrije poes in de omgang. Het is een dame die weet wat ze wilt. Ze houdt ontzettend veel van vlees, en nog meer vlees! en zal je er dan ook wel aan herinneren om dit niet te vergeten. Ze zingt dan prachtig dus dit zul je zeker meenemen in je ochtend ritueel!. Noes is een poes die je in haar waarde moet laten, geen druk op haar moet leggen. Ze is dan ook niet geschikt voor bij kleine kinderen. Het liefst iemand die ervaring heeft en kennis van kattengedrag. Noes is dan zeker een hele leuke kat!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten onbekend
  - Kan bij honden onbekend
  - Kan bij kleine kinderen onbekend
  - Kan bij grote kinderen onbekend
  - Kan in een flat onbekend
  - Wil graag naar buiten onbekend
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. nee
     
Print > Noes 15853
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl