sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
NOA NIEUW!!
 
 
 
Naam NOA NIEUW!!
Rasgroep Jachthonden
Ras Engselse Cocker spaniël
Leeftijd 1 jaar
Geslacht Teef gesteriliseerd
Kleur Rood / wit Schimmel
 
Noa is door overlijden van haar baasje bij ons gekomen. Het is een vrolijke hond in de omgang. Alleen bij andere honden heeft ze wel haar voorkeur. Soms gaat het goed maar soms ook niet. Kinderen kent ze niet, een kat is ze gewend. Noa is een levendige actieve hond in de omgang. Die veel beweging en uitdaging nodig heeft! 3x daags een blokje om is niet voldoende voor haar. Dit uit zich dan in vroeg wakker zijn en in veelvoud gaan blaffen!.
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden ja
  - Kan bij katten ja
  - Kan bij kleine kinderen onbekend
  - Kan bij grote kinderen onbekend
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn onbekend
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn nee
  - Kan in een flat onbekend
  - Kan in een bench ja
  - Kan in een kennel nee
  - Kan los lopen onbekend
  - Kan alleen aangelijnd wandelen ja
     
Print > NOA NIEUW!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl