sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
NIEUW !! SIEN - JONGE HOND !!
 
 
 
Naam NIEUW !! SIEN - JONGE HOND !!
Rasgroep GEVONDEN IN VENRAY
Ras Kruising Stafford x Bullterriër
Leeftijd ± 1 jaar
Geslacht Teef, ongesteriliseerd
Kleur Fawn met wit
 
Sien is achter gelaten op de Boschhuizen in Venray. Sien is een vermoedelijke kruising tussen een Stafford en een Bullterriër. Ze is een fawn met witte dame van ongeveer 1 jaar oud. Leukste kenmerken? Sien is een super blij ei tegenover mensen. Ze heeft een open en vrij karakter, vind het heerlijk om buiten te rennen in de speelweides en is alert op alles dat er gebeurd. Wat is haar favoriete bezigheid? Sien heeft nog een beetje gebrek aan sturing. Ze is onstuimig in de omgang en kan nog veel leren. Ze heeft momenteel nog weinig basis regels geleerd! Hebben zij minpuntjes? Sien is ongecontroleerd met andere honden. Ze is onbeheerst in haar spel en kent geen rem. We plaatsen haar daarom niet bij andere huisdieren en/of kleine kinderen. Wat voor baas zoeken jullie? We zoeken voor Sien, liefhebbers van het ras. Mensen die ervan bewust zijn wat het ras inhoudt en ervaring hebben in het opleiden cq opvoeden. Dan word Sien zeker een fijne hond! Sien zal bij herplaatsing nog worden gesteriliseerd. Heb jij tijd en plek voor deze enthousiaste dame??
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden nee
  - Kan bij katten onbekend
  - Kan bij kleine kinderen onbekend
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn onbekend
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn nee
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench onbekend
  - Kan in een kennel onbekend
  - Kan los lopen ja
  - Kan alleen aangelijnd wandelen nee
     
Print > NIEUW !! SIEN - JONGE HOND !!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl