sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
Bemiddeling NIEUW Kint
 
 
 
Naam Bemiddeling NIEUW Kint
Rasgroep Dogachtige
Ras Kruising Landseer - Newfoundlander - Tatra
Leeftijd 2 jaar (19 oktober 2020)
Geslacht Teef, niet gesteriliseerd
Kleur Wit met zwarte platen
 
Kint is bij ons in bemiddeling. Dit houdt in dat hij bij zijn baasjes verblijft totdat er een goede match is met een nieuwe eigenaar. Kint is een prachtige hond . Het is een teef van bijna 2 jaar. Ze is lief, aanhankelijk en trouw.Met pijn in het hart moet er afstand van haar gedaan worden. Het gaat niet goed meer samen met hun andere drie honden Kint kan in de roedel heel dominant zijn. Daarom hebben de baasjes van haar moeten besluiten , na bijna twee jaar , een andere goede plek voor haar te zoeken. Ze denken dat Kint het best op haar plaats zal zijn bij iemand die haar als enige hond heeft. De nieuwe baas zal er een heerlijke hond aan hebben. Het gaat ook goed met andere honden tijdens het wandelen en zo, alleen niet in het eigen roedel. De nieuwe baas moet liefst wel ervaring hebben met honden, want het is een pittige hond. Ze is graag buiten, maar ook graag binnen, bij de baas. Kint is kerngezond, aanhankelijk en trouw, net zo groot als een Newfoundlander. Ze is goed verzorgd, heeft alle vaccinaties gehad, paspoort aanwezig. Geen stamboom, want ze is een kruising. Heeft u serieuze interesse , laat het ons dan weten via info@smakterheide.nl. Alle serieuze reacties worden doorgestuurd naar de baasjes . Zij beslissen waar Kint naar toe gaat.
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden nee
  - Kan bij katten ja
  - Kan bij kleine kinderen onbekend
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn ja
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn nee
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench onbekend
  - Kan in een kennel onbekend
  - Kan los lopen ja
  - Kan alleen aangelijnd wandelen nee
     
Print > Bemiddeling NIEUW  Kint
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl