sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
Donny JONGE HOND!!
 
 
Naam Donny JONGE HOND!!
Rasgroep Jacht -en werkhonden
Ras Engelse Springer x Springer spaniel / Heidelwachtel
Leeftijd 8 maanden (28 Februari 2022)
Geslacht Reu
Kleur bont, wit met bruine platen.
 
Donny is door persoonlijke omstandigheden van zijn baas in de opvang binnen gekomen. Het is een kruising Engelse Springer x Springer spaniël / Heidewachtel reu van 8 maanden oud. Leukste kenmerk? Het is een actieve, fanatieke, gedreven hond in de omgang. Een leergierige, vrije spring-in-het-veld hond, die graag wilt werken voor zijn baas! Wat is zijn favoriete bezigheid? Donny is een hond en ras-mix dat aan het werk gehouden moet worden. 3maal daags een rondje rondom huis is niet genoeg. Donny is een sociale hond in de omgang naar soortgenoten en gaat er graag mee op uit. Hebben hij minpuntjes? Donny is gefokt uit jacht getrainde ouders, dit is niet perse een minpunt. Echter zal hij op de juiste manier getraind moeten worden. Wanneer dit advies niet ten harte genomen zal worden, zal hij zich ontwikkelen tot een hond met gedragsproblemen. Wat voor baas zoeken jullie? We zoeken voor Donny dan ook een baas die ervaring heeft in het type hond en beseft wat hij nodig heeft. Bijvoorbeeld Jacht-training of speuren zou geweldig voor hem zijn. Heb jij de juiste ervaring, de tijd en ruimte voor Donny?? Stuur dan een uitgebreid bericht ter kennismaking.
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden ja
  - Kan bij katten onbekend
  - Kan bij kleine kinderen onbekend
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn nee
  - Kan enkele uren alleen zijn onbekend
  - Kan niet alleen zijn ja
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench onbekend
  - Kan in een kennel ja
  - Kan los lopen onbekend
  - Kan alleen aangelijnd wandelen onbekend
     
Print > Donny JONGE HOND!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl