sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Sep 16097
 
 
Naam Sep 16097
Rasgroep SOLITAIRE KATTEN
Ras Europese korthaar
Leeftijd ± 6 jaar
Geslacht Kater, gecastreerd
Kleur Zwart met wit
 
Sep, waar moeten we beginnen! Deze parmantige volslanke charmeur weet iedereen om zijn pootjes te winden. Soms neemt hij dit iets te serieus en zet hij zijn nagels in dingen waar het niet gewaardeerd word. Sep heeft een bijzondere voorkeur voor kinderen en is selectief naar volwassenen. Andere katten is voor hem echt een NO-GO! Van andere katten maakt hij liever haarkleedjes. Hij is hierop erg gefixeerd en is dan niet uit zijn killmodus te krijgen. Sep is erg speels, maar slaat hier snel in om. Hij speelt hard en is sterk!. Hier is dus wel enige voorzichtigheid bij nodig. Sep is een kater die van alles een beetje TE veel is, of TE veel heeft. Waarschijnlijk zal dit wel wat afnemen als hij eenmaal vollige vrijheid heeft en zijn energie kwijt kan. Op dit moment is Sep, 1 grote zwarte bal opgekropte energie! Het is dus niet zomaar een kat voor iedereen, en heeft echt wel een duidelijke handleiding. Volgens Sep kun je maar beter meteen duidelijk zijn!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten nee
  - Kan bij honden nee
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan in een flat nee
  - Wil graag naar buiten ja
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. onbekend
     
Print > Sep 16097
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl