sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
Jaxx
 
 
 
Naam Jaxx
Rasgroep GEVONDEN IN GRUBBENVORST
Ras Kruising Am.Bully x Am.Staffordshire (achtige)
Leeftijd ± 3 jaar
Geslacht Reu
Kleur (Blauw)grijs met wit
 
Jaxx is een (blauw)grijze vermoedelijke kruising American Bully/Am.Staffordshire (achtige) reu. Hij is ongeveer 3 jaar oud en werd achtergelaten in Grubbenvorst. Leukste kenmerk? Jaxx is een actieve attente hond in de omgang, hij is sterk en lomp maar zeer leergierig naar de baas. Hij wilt graag luisteren!. Wat is zijn favoriete bezigheid? Jaxx is speels en erg gericht op speeltjes. Zijn baas zal dan ook sterk in zijn schoenen moeten staan, want Jaxx weet van geen ophouden en geeft dus niet zomaar op. Dit is tevens een aandachtspunt, om te voorkomen dat dit escaleert. Hebben hij minpuntjes? Jaxx zal als hij eenmaal op gewicht is, ontwikkelen tot een krachtige en mentaal sterke hond. Hoe Jaxx reageert op andere honden weten we niet, hij had hier een positieve ervaring met een teef. Maar hoe hij reageert op andere teven/reuen is nog onbekend. Wat voor baas zoeken jullie? Omdat Jaxx achtergelaten werd, is zijn geschiedenis niet bekend. Dit zal onder verantwoordelijk houderschap ontdekt moeten worden. Jaxx is dus niet geschikt voor beginnende hondeneigenaren of mensen die geen ervaring hebben in het type hond. Uit voorzorg word hij niet bij kleine kinderen en/of andere huisdieren geplaatst. Wanneer de juiste liefhebbers met hem aan de slag gaan, en hem begeleiden cq opvoeden. Word Jaxx zeker een fijne hond. Heb jij de juiste ervaring, de tijd en ruimte voor Jaxx?? Stuur dan een uitgebreid bericht ter kennismaking.
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden onbekend
  - Kan bij katten onbekend
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn onbekend
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn onbekend
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench onbekend
  - Kan in een kennel onbekend
  - Kan los lopen onbekend
  - Kan alleen aangelijnd wandelen ja
     
Print > Jaxx
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl