sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Vinny 15995
 
 
 
Naam Vinny 15995
Rasgroep SOLITAIRE KATTEN
Ras Europese korthaar
Leeftijd ± 4 jaar
Geslacht Kater, gecastreerd
Kleur Cypers met wit
 
Vinny is een knappe heer, die graag alleen gehouden word. Hij heeft geen noodzaak om te moeten delen, een lat-relatie ziet hij niet zitten. Vinny is liever een eeuwige vrijgezelle man, een heerlijke levensgenieter die zichzelf prima weet te vermaken. Vinny is een echte Bourgondiër en houdt van lekker eten, vooral veel vlees, in saus, vers, uit blik of die lekkere maaltijdzakjes. Brokjes gaan er ook goed in, een proeverij daar is Vinny wel voor te porren. Let hiermee wel op, Vinny heeft de aanleg om ietsjes snel dik te worden. Ook heeft hij graag 2 kattenbakken tot zijn beschikking zodat hij zijn ontlasting en plasjes kan scheiden in een aparte bak. Want zo doen huistijgers dat natuurlijk! Vinny maakt graag de dienst uit, en is duidelijk wat hij wel en niet wilt. Vinny is niet opzoek naar gecompliceerde relaties, maar gewoon opzoek naar een maatje om leuke dingen mee te doen, of eigenlijk een persoonlijke butler die hem op zijn wenken bediend. Vinny is duidelijk in wat hij wel en niet wilt. Enige ervaring in kattengedrag is dus wel nodig. Hierdoor is hij niet geschikt om met kinderen samen te wonen. Hij moet naar buiten kunnen, hij heeft vrijheden nodig en iemand die geen druk of verwachtingen op hem legt!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten nee
  - Kan bij honden nee
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen onbekend
  - Kan in een flat nee
  - Wil graag naar buiten ja
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. nee
     
Print > Vinny 15995
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl