sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
Boston
 
 
 
Naam Boston
Rasgroep Kruising
Ras Rhodesian Ridgeback x Labrador
Leeftijd 9 maanden (16 Mei 2022)
Geslacht Reu
Kleur Zwart bruin gemęleerd met ridge
 
Boston is een reu van pas 9 maanden oud. Het is een kruising tussen een Rhodesian Ridgeback x Labrador Retriever. Door zijn zwart bruin gemęleerde kleur met ridge is het een unieke verschijning! Leukste kenmerk? Door zijn kruising is het een intelligente maar enigszins gereserveerde hond ten opzichte van vreemden. Als het ijs eenmaal gebroken is, dan is Boston een aanhankelijke, vriendelijke, aanwezige maar wel iets lompe hond in de omgang. Wat is zijn favoriete bezigheid? Boston is een hond die graag als volwaardig lid van de familie word beschouwd. Hij wilt er graag bij zijn. Hebben hij minpuntjes? Boston kan niet overweg met kleine kinderen, zij zijn te onvoorspelbaar voor hem. Dit is ook de reden dat hij in de opvang terecht is gekomen. Om te voorkomen dat dit escaleert word hij dus niet in vergelijkbare situatie terug geplaatst. Wat voor baas zoeken jullie? We zoeken voor Boston, een huiselijke situatie zonder kleine kinderen. Een gezin zonder kinderen of oudere kinderen, een echtpaar of alleenstaande waar Boston voldoende aandacht krijgt. Met een beetje training en de juiste sturing word Boston zeker een fijn wandel/huis gezelschap! Heb jij voldoende tijd, rust en ruimte voor deze knappe jonge man?? Stuur dan een uitgebreid bericht ter kennismaking.
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden ja
  - Kan bij katten ja
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn ja
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn nee
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench onbekend
  - Kan in een kennel ja
  - Kan los lopen ja
  - Kan alleen aangelijnd wandelen ja
     
Print > Boston
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl