sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Frannij 16137
 
 
 
Naam Frannij 16137
Rasgroep SOLITAIRE KATTEN
Ras Europese korthaar
Leeftijd ± 5 jaar
Geslacht Poes, verm. gesteriliseerd
Kleur Cypers met wit
 
Frannij is een ietsje pietsje stevige poes! Een maatje minder zou haar zeker goed doen, Frannij is net als Vinny een echte levensgenieter!, Ze wonen langs elkaar in de ren en mogen elkaar totaal niet. Frannij wilt ook graag haar eigen leven, een leven alleen. Een huisje zonder kinderen en andere katten. Frannij is graag buiten en vind het heerlijk om te liggen dutten in de zon. Ze moet dus naar buiten kunnen, dit zal haar figuur goed doen als ze weer actief bezig kan zijn!.Frannij is ook zeer duidelijk in wat ze wel en niet wilt, ze waarschuwt je daarna ook niet meer. Maar als je dit eenmaal weet, dan heb je aan Frannij echt een hele fijne huistijger!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten onbekend
  - Kan bij honden onbekend
  - Kan bij kleine kinderen onbekend
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan in een flat onbekend
  - Wil graag naar buiten onbekend
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. nee
     
Print > Frannij 16137
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl