sitemap

ANBI gegevens
 

Naam van de instelling
Stichting Dierenopvang “Op de Smakterheide”
Fiscaal nummer: 805907865
KvK nummer: 41064720

Adres
St. Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Doelstelling
De stichting stelt zich ten doel de exploitatie van dierenopvang Op de Smakterheide te Smakt voor de opvang van zwerfdieren en van de eigenaar of verzorger (tijdelijk) in verzorging nemen van afgestane huisdieren hoofdzakelijk honden en katten. De stichting tracht haar doel te bereiken door via de media / open dagen / rondleidingen etc. mensen te bereiken die een dier willen adopteren / herplaatsen.

Actuele beleidsplan
Het opvangen van zwerf-en afstandsdieren, voornamelijk honden en katten en het herplaatsen daarvan. De baten, welke aangewend worden voor de exploitatie van Dierenopvang Op de Smakterheide, bestaan voornamelijk uit subsidies van de Noord Limburgse gemeenten en daarnaast uit erfstellingen, donaties, giften en overige acties en toevallige baten. Het vermogen van de stichting wordt op een zo risicoloos mogelijke manier beheerd.

Bestuurssamenstelling en beloningsstructuur
J. Janssen, voorzitter
G. Hermus, secretaris
C. Goumans, penningmeester
G. de Muinck Dierenarts, lid
R. Munten, lid

Beloningsstructuur bestuurders
Vergoeding van gemaakte kosten. Er worden geen vacantiegelden of andere vergoedingen betaald.

Beloningsstructuur personeel
Er is geen vast personeel in dienst bij de stichting. Voor het ingeleende personeel is deels de CAO dierenartsassistenten van toepassing.

Publicatieplicht ANBI
ANBI 2020 Stichting Dierenopvang Op de Smakterheide

Financiële gegevens
Balans en exploitatierekening 2017
Balans en exploitatierekening 2018
Balans en exploitatierekening 2019
Balans en exploitatierekening 2020
Balans en exploitatierekening 2021

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl