sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Net voor kerst hebben wij de 10 jarige Beagle Pepper opgehaald. Pepper doet het super. Hij is een echte knuffelkont en gaat nog graag mee wandelen. Wij zijn superblij met Pepper!
     
  Naam Janneke 
  Plaats Belfeld
     
    Deze reactie is geplaats op 05-01-2022.
  
 
   
     
  Reactie 3 konijnen geadopteerd en ze voelen zich helemaal thuis!
     
  Naam Jessie 
  Plaats Elsendorp
     
    Deze reactie is geplaats op 03-01-2022.
  
 
   
     
  Reactie 16 februari hebben wij Max opgehaald uit asiel. Wij zijn heel blij met hem, hij heet nu Bowie en heeft het goed naar z’n zin. Hij knuffelt graag en is heel vrolijk. Hij wandelt graag met ons maar doet ook graag een dutje op zijn kussen. Groetjes familie Theelen
     
  Naam Kirsten Theelen  
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 11-12-2021.
  
 
   
     
  Reactie In augustus 2006 hebben we bij jullie een kleine kitten uit het asiel gehaald. Een mooi lief mannetje.
Gisteren is hij op een mooie leeftijd van dik 15 jaar overleden. We hebben hem gekend als een super lieve kat die van knuffelen houdt, een kat dei blij was als je thuis kwam van het werk. Hij was een bijzonder lief beest. Ik wil jullie bedanken dat jullie hem aan ons hebben toevertrouwd!
     
  Naam Charlotte janssen 
  Plaats Velden
  Website
     
    Deze reactie is geplaats op 05-10-2021.
  
 
   
     
  Reactie Onze 3 zwarte boefjes Sammy, Sporky en Poeki.
     
  Naam Eugenie 
  Plaats Wanssum
     
    Deze reactie is geplaats op 29-09-2021.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl