sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo,
Het is nu ruim 11 jaar geleden dat ik Zazoe bij jullie heb opgehaald.
Ze heet sindsdien dat ze bij mij woont Toos.
Ondertussen is ze ruim 14 jaar.
Alles is goed gekomen en wij zijn samen onafscheidelijk van elkaar.
Slapen? Duh, ze slaapt veel aan het voeteneind bij mij op bed.
Toos is zeer aanhankelijk, komt graag buiten op het balkon heerlijk de frisse lucht en het zonnetje😋
Overdag slaapt ze veel en af en toe een beetje spelen.

Wilde dit graag ff kwijt❤️
     
  Naam Anne 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 26-07-2023.
  
 
   
     
  Reactie Hallo dierenverzorgers van smakterheide.voor paar weekjes terug zat ik bij jullie maar zoals jullie kunnen zien gaat het onzettend goed met mij.ik had het niet beter kunnen treffen.ze hebben mij de naam buddy gegeven.groetjes
     
  Naam @Anita 
  Plaats @Limburg
     
    Deze reactie is geplaats op 29-04-2023.
  
 
   
     
  Reactie Vorige week hebben we Stoffel bij jullie geadopteerd. Hij voelt zich hier al helemaal thuis. Het gaat ook goed met de andere katten.
     
  Naam Eugenie 
  Plaats Wanssum
     
    Deze reactie is geplaats op 17-03-2023.
  
 
  Reactie Duitse herder Tina .
Niks mis mee, top dier…en is een met de overige 2 duitse herders in de roedel .
Groetjes.
     
  Naam Tina 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 19-02-2023.
  
 
  Reactie Wij hadden Sifan( bij jullie Tina)met pijn in ons hart terug moeten brengen.Zo'n lieve hond❤️ben erg benieuwt waar ze terecht gekomen is.
     
  Naam Inez Ruitenbeek 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 16-02-2023.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl