sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Na haar bijna 12 jaar bij me te mogen hebben, heb ik eergisteren 7-7-2022 mijn liefste hondje Moppie moeten laten inslapen. Ik heb haar uit uw asiel gehaald d.d. 13-09-2010. Ze was toen 4 jaar oud.
     
  Naam Marianne Leijendeckers 
  Plaats Roermond
     
    Deze reactie is geplaats op 09-07-2022.
  
 
   
     
  Reactie Na gisteren kennis gemaakt te hebben met Saartje heb ik haar vandaag opgehaald en het gaat heel goed met haar.

Ze heeft al de nodige broodjes op mijn schoot gekneed, en nu observeert ze geduldig haar nieuwe domein.

Super bedankt!
     
  Naam Theo R. 
  Plaats Bergen
     
    Deze reactie is geplaats op 18-06-2022.
  
 
  Reactie Bennie gaat het super goed lieve hond wel zijn blij
     
  Naam Marcwinkels  
  Plaats Well Limburg
     
    Deze reactie is geplaats op 23-03-2022.
  
 
  Reactie We hebben 4 februari 2022
Luna gehaald zij is een Mechelse herder
teefje van 1.5 jaar
en heeft gelukkig maar 4 dagen in het asiel gezeten ...
Ze is super lief.met toch een eigen willetje.
Ze heeft hier echt de gouden mandje gevonden
     
  Naam Verheijden 
  Plaats Blerick
     
    Deze reactie is geplaats op 11-02-2022.
  
 
   
     
  Reactie Net voor kerst hebben wij de 10 jarige Beagle Pepper opgehaald. Pepper doet het super. Hij is een echte knuffelkont en gaat nog graag mee wandelen. Wij zijn superblij met Pepper!
     
  Naam Janneke 
  Plaats Belfeld
     
    Deze reactie is geplaats op 05-01-2022.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 [ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl