sitemap

Vacatures
 

Vrijwilliger gevraagd Dierenambulance
Dierenambulance vrijwilligers gevraagd

Dierenopvang “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray heeft een Dierenambulance voor Noordelijk-Limburg. Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken.

• Diensten zijn minimaal 1 x per week
• Dagdiensten zijn alle dagen 09.00 uur – 18.00 uur
• Avonddiensten van 18.00 – 23.00 uur en aansluitend ochtend van 07.00 – 09.00 uur
• Een geldig rijbewijs B is een vereiste

Heb je een groot dierenhart en toch een nuchtere en realistische kijk op dieren? Voel jij je geroepen om bij ons team aan te sluiten? Nadat gebleken is dat u past in ons team staat er een vrijwilligersvergoeding tegenover.
Stuur jouw motivatie naar: info@smakterheide.nl
 

 
Vacature vakantiehulp.
Dierenpension/ -opvang “Op de Smakterheide” in Smakt (Venray) vraagt,

DIERENVERZORG(ST)ER VAKANTIEKRACHT

die ons team kan komen versterken vanaf 15 juli t/m eind augustus

Functie eisen:
• Affiniteit met dieren
• Klantvriendelijk
• Je woont in omgeving Venray – Horst
• Flexibel,met betrekking tot inzetbaarheid.
• Een realistische instelling
• Zowel Volwassenen als studenten kunnen solliciteren.Min. leeftijd 16 jaar.

Wat bieden wij:
• Prettige werksfeer, leuke collega’s
• Passende vergoeding
Meer informatie over de Opvang?
Neem een kijkje op www.smakterheide.nl

Interesse?
Stuur een mail met jouw motivatie en CV naar info@smakterheide.nl

Coen & Trudy Goumans
St.Jozeflaan 2
5817AC Smakt (Venray)
 

 

 

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl